AFYONKARAHİSAR / DAZKIRI - Dazkırı Halk Eğitimi Merkezi

Kas

23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan 2023/1 dönem sınavında, geçerli kimliği ve fotoğraflı sınav giriş belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Açık Öğretim Lisesi Sisteminde fotoğrafı yüklü olmayan öğrencilerimizin biyometrik fotoğrafını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne götürerek sisteme yükletmesi gerekmektedir.

Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu), 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Yazılı Sınavları Duyurusu için tıklayınız.

Eyl

Eylül 2023 döneminde 2023 - 2024 eğitim - öğretim yılında ek ders ücreti karşılığı görev talep eden eğitici - usta öğreticiler ile ilgili değerlendirme sonuçları taslak listesi aşağıdaki şekildedir. İhtiyaç duyulması halinde öncelik sıralamasına göre görevlendirme yapılacaktır.